Koszyk0(0)
KIEŁKI FASOLA MUNG 30G...
3,00 zł
Kompozycja smakowa inspirowana tradycją Dalekiego Wschodu , kiełki stanowią cenne źródło łatwo przyswajalnego wapnia, białka i wielu witamin. Zamoczyć nasiona na 6-8 godzin w zimnej wodzie, następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i utrzymywać ten poziom wody. 2. Po 3 do 5 dniach, nasiona wykiełkują. Kiełki zbierać kiedy osiągną 3-5 cm długości.
Kompozycja smakowa inspirowana tradycją Dalekiego Wschodu , kiełki stanowią cenne źródło łatwo przyswajalnego wapnia, białka i wielu witamin. Zamoczyć nasiona na 6-8 godzin w zimnej wodzie, następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i utrzymywać ten poziom wody. 2. Po 3 do 5 dniach, nasiona wykiełkują. Kiełki zbierać kiedy osiągną 3-5 cm długości.