KIEŁKI SŁONECZNIKA 40G

Oceń 
3,00 zł
Brutto

Skiełkowane ziarna można spożywać na surowo, jako dodatek do sałatek, past kanapkowych czy koktajli. Z dłuższych, zielonych pędów możemy przygotować sałatkę Zawierają witaminy: A, E, z grupy B, C, D. Zamoczyć nasiona na 6-8 godzin w zimnej wodzie, następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i utrzymywać ten poziom wody. 2. Po 3 do 5 dniach, nasiona wykiełkują. Kiełki zbierać kiedy osiągną 3-5 cm długości.

Ilość
Obecnie brak na stanie

Skiełkowane ziarna można spożywać na surowo, jako dodatek do sałatek, past kanapkowych czy koktajli. Z dłuższych, zielonych pędów możemy przygotować sałatkę Zawierają witaminy: A, E, z grupy B, C, D. Zamoczyć nasiona na 6-8 godzin w zimnej wodzie, następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i utrzymywać ten poziom wody. 2. Po 3 do 5 dniach, nasiona wykiełkują. Kiełki zbierać kiedy osiągną 3-5 cm długości.

A
76

Napisz recenzję

KIEŁKI SŁONECZNIKA 40G

Skiełkowane ziarna można spożywać na surowo, jako dodatek do sałatek, past kanapkowych czy koktajli. Z dłuższych, zielonych pędów możemy przygotować sałatkę Zawierają witaminy: A, E, z grupy B, C, D. Zamoczyć nasiona na 6-8 godzin w zimnej wodzie, następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i utrzymywać ten poziom wody. 2. Po 3 do 5 dniach, nasiona wykiełkują. Kiełki zbierać kiedy osiągną 3-5 cm długości.

Napisz recenzję